De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Lampa de masa și veioza FABIAN negru mat

248,00 lei

Lampa de masa și veioza FABIAN E27 1x MAX 40 negru mat

Quick info

Descriere

Lampa de masa și veioza FABIAN E27 1x MAX 40 negru mat

Veioza Fabian în stil industrial va fi un element unic adăugat mobilierului sufrageriei sau dormitorului Dvs. Acest model format dintr-un corp negru mat și un abajur cu zăbrele de aceeași culoare este fabricat din metal și lemn și completat de o bază decorativă rotundă. Cablul lămpii este înfășurat pe un butoiaș de lemn și ajunge la capetele lămpii ascuns în interiorul acestui butoiaș, dând acestui model un aspect distinctiv, crud. Lumina curge liber de sub abajurul în formă de cușcă, orientat în jos. Fabian poate fi folosită cu un singur bec cu o putere de până la 40W. Tipul soclului este E27. Dacă doriți să creați în cameră o atmosferă intimă, plăcută, alegeți un bec cu temperatura de culoare alb cald pentru această lampă. Fabian poate fi operată cu un comutator pe cablu. Lungimea cablului este de 1.800mm. Dimensiunile lămpii sunt următoarele: lățime 255mm, înălțime 560mm, diametru 140mm. Acest model se livrează fără o sursă luminoasă.

Informații suplimentare

Greutate 1.98 kg
Material si culoare

Lampa: metal negru mat Abajur: metal negru mat

Stil

Industrial

Garantie

1 an

Protectie IP

IP20

Tensiune/Frecventa

230V, 50Hz

Camera

cameră de zi, bucătărie, sufragerie, dormitor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa de masa și veioza FABIAN negru mat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…