De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Lampadar ALBERTA auriu

538,60 lei

Lampadar ALBERTA E27 1x MAX 9 auriu

Quick info

Descriere

Lampadar ALBERTA E27 1x MAX 9 auriu

Lampadarul Alberta în stil industrial poate fi amplasat lngă canapeau din living, sau în dormitor și chiar în birou. Modelul alb cu o bază decorativă rotundă este realizat în întregime din metal, într-o combinație de culori alb cu auri,u și poate fi operat cu un comutator pe cablu. Materialul cablului este textil. Alberta este unică prin abajurul alb, perforat, din interiorul căruia lumina se răspândește în cameră în mod caracteristic prin găurele. Lampa poate fi folosită cu un singur bec de până la 9W, tip de soclu E27. Dacă doriți să creați în cameră o atmosferă cu adevărat intimă, plăcută, alegeți o sursă luminoasă cu temperatura de culoare alb cald. Dimensiunile lampadarului Alberta sunt următoarele: lățime 260mm, înălțime 1568mm. Acest model se livrează fără o sursă luminoasă.

Informații suplimentare

Greutate 3.61 kg
Material si culoare

Lampa: metal auriu Abajur: metal auriu

Stil

Industrial

Garantie

1 an

Protectie IP

IP20

Tensiune/Frecventa

230V, 50Hz

Camera

cameră de zi, dormitor, birou

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampadar ALBERTA auriu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…