De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Pendul AVIANA alb

595,60 lei

Pendul AVIANA LED 24 alb

Quick info

Descriere

Pendul AVIANA LED 24 alb

Pendulul cvadruplu Aviana, realizat din metal și sticlă se recomandă persoanelor care își doresc accesorii speciale și extravagante în casa lor modernă. Corpul de iluminat deosebit Aviana cu siguranță va atrage atenția tuturor. Recomandăm îndeosebi în sufragerie, respectiv în camera de zi. Corpul de culoare albă și bronz este completat de abajururi transparente și o placă decorativă rotundă, mare, de culoare albă ș. Cele patru capete atârnate la înălțimi diferite fac din acest model unul spectaculos. Aviana are o lumină albă naturală, creând un efect curat și modern. Pendulul este prevăzut cu surse de lumină LED. Capacitatea totală a acestora este de 24 W, la o luminozitate de 1920 lumeni, temperatura de culoare 4000 K. Diametrul pendulului Aviana este de 390 mm, înălțimea 1490 mm. Pentru acest model frumos și elegant oferim o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 1.88 kg
Material si culoare

Lampa: metal alb Abajur: metal alb

Stil

Modern

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

4000 K

Flux luminos

1920 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pendul AVIANA alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…