De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Spot CALYPSO crom

130,20 lei

Spot CALYPSO E14 2x MAX 40 crom

Quick info

Descriere

Spot CALYPSO E14 2x MAX 40 crom

Spotul dublu Calypso în stil clasic va fi o piesă de mobilier elegantă în livingul, sau dormitorul Dvs. Corpul metalic cromat este completat de abajururi transparente, din sticlă; lampa poate fi fixată pe perete folosind o bază decorativă rotundă. Abajururileîn formă de clopot, ca de cristal, refractă cu blândețe lumina care se scurge spre în afară. Calypso radiază puritate și eleganță. Lampa poate fi folosită cu două becuri, fiecare de până la 40W, tip de soclu E14. Dacă doriți să sporiți atmosfera intimă, plăcută din cameră, alegeți surse luminoase cu temperatura de culoare alb cald pentru această lampă. Dimensiunile spotului dublu Calypso sunt următoarele: lățime 270mm, diametrul fiecărui abajur 90mm, distanță de la tavan 155mm. Acest model se livrează fără surse luminoase.

Informații suplimentare

Greutate 0.68 kg
Material si culoare

Lampa: metal crom Abajur: metal crom

Stil

Clasic

Garantie

1 an

Protectie IP

IP20

Tensiune/Frecventa

230V, 50Hz

Camera

cameră de zi, birou

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spot CALYPSO crom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…