De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Pendul DELICE negru

749,60 lei

Pendul DELICE LED 24 negru

Quick info

Descriere

Pendul DELICE LED 24 negru

Pendulul cvadruplu Delice, realizat din metal și sticlă poate fi o piesă cu adevărat specială a unei case moderne. Acest model spectaculos poate fi amplasat atât în sufragerie, cât și la locul de luat masa, oaspeții noștri sigur îl vor remarca. Corpul de culoare neagră și bronz este completat de abajururi fumurii din sticlă și o placă decorativă dreptunghiulară de culoare neagră. Lumina de sub abajururile de culoare închisă a corpului de iluminat Delice se propagă fin, creând o atmosferă specială în încăpere. Pendulul cvadruplu este echipat cu surse de lumină LED integrate de 24 W, luminozitate 1920 lumeni, temperatura de culoare 4000 K. Sursa de lumină albă naturală este de clasa energetică A. Lățimea lămpii Delice este de 950 mm, lungimea 1500 mm. Pentru acest model spectaculos oferim o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 2.5 kg
Material si culoare

Lampa: metal negru Abajur: metal negru

Stil

Modern

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

4000 K

Flux luminos

1920 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pendul DELICE negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…