De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Lampa decorativa LUPE alb

36,10 lei

Lampa decorativa LUPE LED 0,5 alb

Quick info

Descriere

Lampa decorativa LUPE LED 0,5 alb

Prin realizarea funcțională a luminii nocturne și culoarea albă, lampa decorativă Lupe poate fi un accesoriu decorativ și practic în orice casă. Se recomandă în primul rând pentru camera copiilor, dar poate fi amplasată chiar și în dormitor. Lumina trece prin orificiul minuscul sub formă de lună și stea de pe abajur, proiectând forme magice pe tavan. Lup dispune de o sursă de lumină LED integrată cu o putere de 0,5 W, luminozitatea de 30 lumeni, temperatură de culoare RGB. Iluminatul decorativ dispune de o funcție de proiectare a datei și orei, putând fi folosit și ca ceas deșteptător. Lampa de plastic, de mici dimensiuni, funcționează cu trei baterii de tip AAA, bateriile nefiind incluse. Diametrul bazei semisferice a Lupe este de 97 mm, înălțimea lămpii fiind de 65 mm.

Informații suplimentare

Greutate 0.01 kg
Material si culoare

Lampa: plastic alb

Stil

Funcțional

Garantie

1 an

Protectie IP

IP20

Flux luminos

30 lm

Tensiune/Frecventa

DC 3V

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa decorativa LUPE alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…