De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Lampa de masa și veioza BERRY alb

92,10 lei

Lampa de masa și veioza BERRY LED 4,5 alb

Quick info

Descriere

Lampa de masa și veioza BERRY LED 4,5 alb

Corpul de iluminat de culoare albă Berry este o veioză modernă. Poate fi amplasată în camera copiilor sau birou, în locul în care obișnuim să scriem, să citim sau să folosim laptopul și avem nevoie de o sursă de lumină suplimentară. Veioza dispune de o sursă de lumină LED integrată, cu o putere de 4,5 W, luminozitatea de 350 lumeni. Temperatura de culoare a surse de lumină este de 4000 K, respectiv o culoare albă naturală. Lampa realizată din plastic și metal este prevăzută cu întrerupător basculant, pe cap, brațul lămpii fiind flexibil. Veioza Berry, echipată cu placă decorativă rotundă are o lățime de 140 mm și înălțimea de 350 mm. Lampa beneficiază de o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 0.85 kg
Material si culoare

Lampa: metal alb

Stil

Modern

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

4000 K

Flux luminos

350 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa de masa și veioza BERRY alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…