De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Spot HEDWIG alb mat

336,30 lei

Spot HEDWIG LED 2x 4 alb mat

Quick info

Descriere

Spot HEDWIG LED 2x 4 alb mat

Spotul dublu Hedwig poate face orice ai aștepta de la o plafonieră. Cu funcțiile sale suplimentare și designul modern, va fi un adaos versatil pentru livingul, dormitorul sau chiar holul dvs. Această lampă inteligentă de culoare alb mat are variator, adică luminozitatea sa poate fi modificată în funcție de nevoile Dvs., iar temperatura de culoare a sursei sale luminoase încorporate poate fi ajustată după dorință de la 2700 la 5000 K. Asta înseamnă că poate ilumina camera cu o lumină alb cald, alb natural sau chiar alb rece. Utilizarea lămpii de metal și plastic devine și mai confortabilă cu ajutorul telecomenzii. Consumul de energie al sursei luminoase LED eficiente energetic (de clasă energetică A+) este de 8 W, intensitatea sa luminoasă este de 700 de lumeni și durata de viață de circa 20 000 de ore. Lățimea totală a lămpii este de 310 mm. Remarcabilul spot dublu Hedwig are o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 0.52 kg
Material si culoare

Lampa: metal alb mat Abajur: metal alb mat

Stil

Modern

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

2700-5000 K

Flux luminos

700 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spot HEDWIG alb mat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…