De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Lampa de masa și veioza TRUDY crom satin

154,80 lei

Lampa de masa și veioza TRUDY LED 5 crom satin

Quick info

Descriere

Lampa de masa și veioza TRUDY LED 5 crom satin

Lampa decorativă Trudy beneficiază de un design simplu, dar creativ, putând fi un accesoriu excelent în mai multe încăperi ai unei case moderne. Pe placa decorativă metalică, rotundă, de culoare crom satinat se află un abajur sferic din sticlă, care ascunde o sursă de lumină LED. Puterea sursei de lumină este de 5 W, luminozitatea 400 lumeni, temperatura culorii 3000 K. Veioza cu lumină albă caldă poate fi reglată în intensitate cu ajutorul unui comutator tactil, în funcție de starea de moment. Datorită acestei funcții, Trudy poate fi o alegere excelentă nu doar pentru sufragerie, ci și pentru dormitor. Dimensiunile lămpii decorative sunt: lățime 190 mm, înălțime 170 mm, diametru 150 mm. Pentru acest model oferim o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 0.6 kg
Material si culoare

Lampa: metal crom satin Abajur: metal crom satin

Stil

Modern

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

3000 K

Flux luminos

400 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa de masa și veioza TRUDY crom satin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…