De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Plafoniera NARCISSA transparent

644,10 lei

Plafoniera NARCISSA LED 40 transparent

Quick info

Descriere

Plafoniera NARCISSA LED 40 transparent

Plafoniera Narcissa în stil modern, cu efect de cer înstelat, va fi o alegere excelentă în sufragerie, dormitor sau birou. O combinație de alb și transparent, construit din metal și acrilic, modelul rotund își încântă utilizatorul cu o mulțime de caracteristici utile și plăcute. Sursa de lumină LED încorporată de a lămpii are o putere de 40 de W, o intensitate luminoasă de 3.200 de lumeni și o durată de viață de 30.000 de ore. Narcissa are variator, adică luminozitatea sa poate fi schimbată după dorință cu ajutorul unei telecomenzi; de asemenea, temperatura sa de culoare poate fi reglată între 30006000K folosind un comutator de perete sau o telecomandă. De asemenea, puteți seta iluminarea RGB, ceea ce înseamnă că puteți schimba culorile. Funcțiile suplimentare includ funcția de memorare, care poate fi controlată cu o telecomandă sau cu un comutator pe perete, în plus față de funcțiile de temporizator și iluminat de veghe. Pe lângă toate acestea, lampa are funcție de iluminat de fundal. Diametrul plafonierei Narcissa este de 600mm, distanța față de tavan de 115mm.

Informații suplimentare

Greutate 2.82 kg
Material si culoare

Lampa: metal transparent Abajur: metal transparent

Stil

Modern

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

3000-6000 K

Flux luminos

3200 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plafoniera NARCISSA transparent”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…