De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Plafoniera MOKKA maro

337,20 lei

Plafoniera MOKKA LED 24 maro

Quick info

Descriere

Plafoniera MOKKA LED 24 maro

Modelul rotund, alb cu maro, al plafonierei Mokka va fi o alegere excelentă în sufragerie, dormitor sau birou. Modelul în stil minimalist își încântă utilizatorii cu multe funcții plăcute și utile. Corpul de metal al lămpii Mokka este complimentat de un abajur acrilic și are o sursă luminoasă LED încorporată. Becul inteligent încorporat de are o putere de 24W, o intensitate luminoasă de 2.000 de lumeni și o durată de viață de 30.000 de ore. Această plafonieră are variator, adică luminozitatea sa poate fi schimbată după dorință cu ajutorul unei telecomenzi; de asemenea, temperatura sa de culoare poate fi reglată între 30006000K folosind un comutator de perete sau o telecomandă. De asemenea, puteți seta iluminarea RGB, ceea ce înseamnă că puteți schimba culorile. Funcțiile suplimentare includ funcția de memorare, care poate fi controlată cu o telecomandă sau cu un comutator pe perete, în plus față de funcțiile de temporizator și iluminat de veghe. Diametrul plafonierei Mokka este de 410mm, distanța față de tavan de 100mm.

Informații suplimentare

Greutate 1.76 kg
Material si culoare

Lampa: metal maro Abajur: metal maro

Stil

Minimal

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

3000-6000 K

Flux luminos

2000 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plafoniera MOKKA maro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…