De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Spot BALZAC negru mat

244,20 lei

Spot BALZAC GU10 3x MAX 35 negru mat

Quick info

Descriere

Spot BALZAC GU10 3x MAX 35 negru mat

Spotul triplu Balzac este reprezentativ pentru stilul minimalist. Modelul metalic, negru mat cu crom și culoarea maro, poate fi amplasat în living sau în dormitor și va aduce un plus de stil interiorului unei camere moderne. Cele trei lămpi pot fi ajustate, după dorință, în funcție de ce parte a camerei doriți să iluminați mai puternic. Spotul poate fi folosit cu trei surse luminoase de până la 35 W fiecare, tip de soclu: GU10. Dacă vreți să sporiți atmosfera plăcută, intimă, alegeți surse de iluminat alb cald. Lățimea totală a lămpii echipate cu o bază decorativă dreptunghiulară este de 430 mm. Spotul triplu Balzac are un cablu și se livrează fără sursă luminoasă.

Informații suplimentare

Greutate 1.12 kg
Material si culoare

Lampa: metal negru mat Abajur: metal negru mat

Stil

Minimal

Garantie

1 an

Protectie IP

IP20

Tensiune/Frecventa

230V, 50Hz

Camera

cameră de zi, birou

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spot BALZAC negru mat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…