De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Pendul ANDROMEDA negru

278,30 lei

Pendul ANDROMEDA LED 7 negru

Quick info

Descriere

Pendul ANDROMEDA LED 7 negru

Pendula Andromeda nu are nimic în comun cu o lampă obișnuită. Cu stilul său minimalist și designul surprinzător, va fi acea piesă deosebită dintr-un living modern, spațios. Cu siguranță Andromeda nu va rămâne neobservată de cei care caută ceva simplu dar și creativ, în locul soluțiilor obișnuite. Înălțimea pendulei negre, care poate fi operată cu un comutator pe cablu, poate fi ajustată după dorință, făcând-o să fie o alegere minunată pentru camere, indiferent de înălțimea tavanului. Andromeda e fabricată din metal și plastic și are o sursă de lumină LED încorporată, care economisește energia. Consumul de energie al sursei luminoase de este de 7 W, intensitatea sa luminoasă este de 460 de lumeni și durata de viață de 20 000 de ore. Temperatura sa de culoare este de 3000 K, așa că în conformitate cu aceasta, emite o lumină alb cald. Lungimea totală a cablului este de 6 metri, din care 2 metri lungimea cablului de alimentare la priză. Acest model are o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 0.71 kg
Material si culoare

Lampa: metal negru Abajur: metal negru

Stil

Minimal

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

3000 K

Flux luminos

460 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pendul ANDROMEDA negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…