De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Aplica MARLON alb

165,30 lei

Aplica MARLON LED 8 alb

Quick info

Descriere

Aplica MARLON LED 8 alb

Lampa de perete Marlon cu lumină indirectă este o alegere excelentă dacă doriți o iluminare discretă, confortabilă, într-una din camerele apartamentului. Cu ajutorul luminii alb cald a lămpii Marlon puteți crea o atmosferă plăcută în living, dormitor sau sufragerie. Această lampă vopsită alb, cu stil minimalist, este construită din metal și lemn. Lampa de perete Marlon este echipată cu o sursă luminoasă LED încorporată, care economisește energia. Consumul de energie al sursei luminoase este de 8 W, intensitatea sa luminoasă este de 640 de lumeni, temperatura de culoare de 3000 K și durata de viață nu mai puțin de 30 000 de ore. Diametrul lămpii este de 180 mm; distanța față de perete este de 35 mm. Lampa de perete Marlon cu lumină indirectă are o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 0.21 kg
Material si culoare

Lampa: metal alb Abajur: metal alb

Stil

Minimal

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

3000 K

Flux luminos

640 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aplica MARLON alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…