De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Spot HILARY crom

102,60 lei

Spot HILARY LED 5 crom

Quick info

Descriere

Spot HILARY LED 5 crom

Plafoniera rotundă Hilary, de mici dimensiuni, cu efect de cer înstelat, va fi un adaos cu adevărat plăcut pentru livingul sau dormitorul Dvs. modern. Datorită dimensiunii sale, acest model arată în mod special bine când instalați mai mult de o lampă una lângă alta. Lampa cu colorit de crom și opal este făcută din metal și plastic și are o sursă luminoasă integrată, de tip LED, care economisește energia. Consumul de energie al sursei luminoase este de 5 W, intensitatea sa luminoasă este de 400 de lumeni și durata de viață de 20 000 de ore. Temperatura sa de culoare este 4000 K, așa că își luminează împrejurimile cu o lumină alb natural. Dimensiunea bazei decorative dreptunghiulare a lămpii este de 130×130 mm. Plafoniera Hilary are o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 0.31 kg
Material si culoare

Lampa: metal crom Abajur: metal crom

Stil

Modern

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

4000 K

Flux luminos

400 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spot HILARY crom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…