De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Plafoniera OTILIA crem

338,20 lei

Plafoniera OTILIA LED 22 crem

Quick info

Descriere

Plafoniera OTILIA LED 22 crem

Plafoniera Olivia, în combinația de culori crem cu alb, va fi un adaos plăcut adus mobilierului din livingul modern, dormitor sau birou.

Corpul simplu, cilindric, este construit din metal, în timp ce abajurul, țesut cu un model viu cu stele, este realizat din material textil.

Modelul mare, rotund, permite luminii să curgă pe toată suprafața spre partea inferioară, astfel luminând plăcut fiecare parte a camerei.

Otilia are încorporată o sursă luminoasă LED cu o putere de 22W, o intensitate luminoasă de 970 de lumeni și o durată de viață de 25.000 de ore.

Temperatura de culoare a becului din este de 3.000K și, în consecință, strălucește cu lumină alb cald, care creează o atmosferă intimă, familiară în cameră.

Dimensiunile acestei plafoniere rotunde sunt după cum urmează: diametru 400mm, înălțime 140mm, distanța de la tavan tot 140mm.

Pentru plafoniera Otilia vă oferim o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 1.04 kg
Material si culoare

Lampa: metal crem Abajur: metal crem

Stil

Modern

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

3000 K

Flux luminos

970 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plafoniera OTILIA crem”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…