De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Lampa decorativa BALOO alb

104,50 lei

Lampa decorativa BALOO LED 0,4 alb

Quick info

Descriere

Lampa decorativa BALOO LED 0,4 alb

Lampa decorativă, moale, Baloo este realizată din silicon și poate fi accesoriul preferat pentru camera copiilor. Figurina sub formă de ursuleț poate fi așezată pe noptieră sau pe un raft, lumina albă, caldă asigurând o atmosferă plăcută și calmantă pentru cei mici. Dacă trebuie să intrăm în camera copiilor pe timpul nopții, ne va ajuta și pe noi datorită iluminatului discret nocturn. Baloo este dotat cu acumulatori Li-ion, astfel că poate fi deplasat oriunde. Modelul de culoare albă este prevăzut cu o sursă de lumină LED integrată, cu o putere de 0,4 W, luminozitate 29 lumeni, temperatura de culoare 3000 K, iar datorită funcției RGB, lampa Baloo poate lumina în roșu, verde și albastru. Dimensiunile lămpii decorative cu comutator „tactil” sunt: înălțime 160 mm, diametru 111 mm.

Informații suplimentare

Greutate 0.2 kg
Material si culoare

Lampa: silicon alb

Stil

Funcțional

Garantie

1 an

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

3000 K

Flux luminos

29 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa decorativa BALOO alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…