De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Lampa de podea pentru exterior ALMADA maro

373,30 lei

Lampa de podea pentru exterior ALMADA E27 1x MAX 10 maro

Quick info

Descriere

Lampa de podea pentru exterior ALMADA E27 1x MAX 10 maro

Lampadarul de exterior Almada complimentează perfect gradinile tradiționale în stil clasic. Corpul lat, în formă de pălărioară, și abajurul de forma unei bărcuțe oferă acestui model un aspect șic. Piciorul zvelt se termină într-o bază care se lărgește progresiv. Almada poate fi folosită cu o singură sursă luminoasă de până la 10W, tip de soclu E27. În funcție de gusturile Dvs. și de efectul pe care doriți să-l obțineți, puteți alege un bec cu lumină caldă sau unul alb natural. Protecția sa IP44 ne asigură că acest model este protejat împotriva intrării obiectelor cu un diametru maxim de 1mm, ca și împotriva stropirii cu apă din orice direcție. Lățimea lămpii de exterior este de 330mm, înălțimea de 1030mm. Lampa se livrează fără o sursă luminoasă.

Informații suplimentare

Greutate 1.52 kg
Material si culoare

Lampa: aluminiu maro Abajur: aluminiu maro

Stil

Modern

Garantie

1 an

Protectie IP

IP44

Tensiune/Frecventa

230V, 50Hz

Camera

grădină

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa de podea pentru exterior ALMADA maro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…