De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Plafoniera PRIMROSE alb

516,80 lei

Plafoniera PRIMROSE LED 72 alb

Quick info

Descriere

Plafoniera PRIMROSE LED 72 alb

Datorită numeroaselor sale funcții suplimentare, plafoniera mare, rotundă, Primrose poate fi instalată în mai multe camere din apartament. Lampa albă, cu stil modern, este făcută din metal și plastic și are o sursă luminoasă integrată, de tip LED. Consumul de energie al lămpii, care aparține este de 72 W, intensitatea sa luminoasă este de 4320 de lumeni și durata de viață de 25000 de ore. Temperatura de culoare a lămpii poate fi modificată după dorință de la 3000 la 6500 K, ceea ce înseamnă că poate ilumina o cameră cu lumină alb cald, alb natural sau alb rece. Mulțumită acestei caracteristici fantastice, vă recomandăm să folosiți lampa Primrose în bucătărie, sufragerie, living, dormitor sau chiar în holul de intrare. Dar caracteristicile suplimentare nu se opresc aici: Primrose are și variator, adică luminozitatea sa poate fi modificată în funcție de nevoile Dvs., și are și funcție de temporizator. Plafoniera rotundă cu diametrul de 480 mm poate fi controlată prin telecomandă. Modelul are o garanție de 5 ani.

Informații suplimentare

Greutate 1.62 kg
Material si culoare

Lampa: metal alb Abajur: metal alb

Stil

Modern

Garantie

5 ani

Protectie IP

IP20

Temperatura de culoare

3000-6500 K

Flux luminos

4320 lm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plafoniera PRIMROSE alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…