De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro
Image Alt

Magazin

Lustre Amenajari

Spot INDIANA negru

306,80 lei

Spot INDIANA E14 4x MAX 25 negru

Quick info

Descriere

Spot INDIANA E14 4x MAX 25 negru

Spotul Indiana în stil industrial cu 4 becuri va fi un adaos plin de caracter adus mobilierului din livingul modern, bucătărie, sufragerie sau chiar dormitor. Modelul negru mat, construit din metal, este completat de abajururi cu zăbrele și o decorațiune țesută din material natural în jurul abajururilor. Cele patru capete ale lămpii (două pe fiecare bară de susținere) sunt poziționate la capetele ambelor bare de susținere mobile care se încrucișează, astfel încât lumina lămpii poate fi direcționată în cameră după dorință. Indiana se poate fixa pe tavan cu ajutorul unei baze decorative mici, rotunde. Spotul poate fi folosit cu patru becuri, fiecare de până la 25W. Tipul soclului este E14. Dacă doriți să sporiți atmosfera intimă, plăcută, alegeți becuri cu temperatura de culoare alb cald pentru acest model. Dimensiunile spotului Indiana cu 4 becuri sunt următoarele: lățime 630mm, diametrul fiecărui abajur 95mm, distanță de la tavan 200mm. Acest model se livrează fără surse luminoase.

Informații suplimentare

Greutate 0.6 kg
Material si culoare

Lampa: metal negru Abajur: metal negru

Stil

Industrial

Garantie

1 an

Protectie IP

IP20

Tensiune/Frecventa

230V, 50Hz

Camera

cameră de zi, bucătărie, sufragerie, dormitor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spot INDIANA negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…