De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro

Termeni si conditii

1. Termeni

Prin accesarea www.lustre-amenajari.ro, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, cu toate legile si reglementarile aplicabile si sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru conformitatea cu oricare legi locale aplicabile.

Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti termeni, va sunt interzise utilizarea sau accesarea acestui site.

2. Licenta de utilizare

Nu puteti:

modifica sau copia materiale fara acordul nostru;

utiliza materialele pentru orice scop comercial, sau pentru orice afisaj public (comercial sau non-comercial);

incercari de reverse engineering software continut de pe site-ul companiei noastre;

elimina orice drept de autor sau alte drepturi de proprietate din notatiile din materiale;

transferati materialele pentru o alta persoana sau „oglinda” a materialelor de pe orice alt server. Aceasta licenta se va termina automat daca incalcati oricare dintre aceste restrictii.

3. Disclaimer

Materialele de pe acest site web sunt furnizate „ca atare”. Compania noastra nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita si declina si neaga toate celelalte garantii, inclusiv, fara limitare, garantii sau conditii de vandabilitate implicite, adecvate pentru un anumit scop, sau non-incalcare a proprietatii intelectuale sau alta incalcare a drepturilor.

Mai mult, compania noastra nu garanteaza si nu face nicio declaratie cu privire la exactitatea, rezultatele probabile, sau fiabilitatea de utilizare a materialelor de pe site sau altfel cu privire la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate la acest site.

4. Limitari

In nici un caz compania noastra sau furnizorii sai nu pot fi raspunzatori pentru orice daune (inclusiv, fara limitare, daune pentru pierderea de date sau profit, sau cauzate de intreruperea de afaceri) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul nostru, chiar daca compania noastra sau un reprezentant autorizat al companiei noastre a fost notificat oral sau in scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdictii nu permit limitari ale garantiilor implicite sau limitarile de raspundere pentru indirecte sau accidentale, aceste limitari nu se pot aplica pentru tine.

5. Revizuiri si Erata

Materialele care apar pe site-ul nostru ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Compania noastra nu garanteaza ca oricare din materialele de pe site-ul sau sunt corecte, complete sau actuale. Compania noastra poate face schimbari in materialele continute pe site-ul sau, in orice moment, fara notificare, inclusiv la eventuale preturi sau caracteristici ale produselor afisate. Compania noastra face revizii periodice pentru actualizarea materialelor.

6. Link-uri

Compania noastra nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul sau si nu este responsabila pentru continutul acestor site-uri. Includerea oricarei legaturi nu implica aprobarea de catre compania noastra a site-ului. Utilizarea unui astfel de site web legat este pe riscul propriu al utilizatorului.

7. Modificari Termeni si conditii

Compania noastra poate revizui acesti termeni de utilizare pentru site-ul sau, in orice moment, fara notificare.

Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord cu versiunea curenta a acestor Termeni si Conditii de utilizare.

8. Legea in vigoare

Orice cerere cu privire la site-ul web companiei noastre va fi guvernata de legile statului roman, fara legatura cu conflictul prevederilor legale.

Conditii generale aplicabile utilizare a unui site web.