De toate pentru casa ta!

Vino in magazin sa alegi din cea mai mare gama de corpuri de iluminat din Braila – lustre, candelabre, aplice perete, veioze, lampadare.

icon_widget_image Luni-Vineri: 8:00 - 17:30; icon_widget_image Sambata: 8:00 - 14:00 Duminica inchis. icon_widget_image Sos. Buzaului, nr. 149, Braila, Romania. icon_widget_image +4 0752 286 229 icon_widget_image contact@lustre-amenajari.ro

Politica de confidentialitate

COSTIDRA COM PREST S.R.L., denumita in cele ce urmeaza si firma, in calitate de autor, proprietar si administrator al website-ului https://lustre-amenajari.ro/, asigura securitatea informatiei furnizate de catre clienti / utilizatori atunci cand acestia utilizeaza acest website si respecta caracterul privat inclusiv a datelor cu caracter personal, aplica in acest scop prezenta Politica de confidentialitate.

 

Vizitarea acestui website de catre utilizatori se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, presupune intelegerea integrala a continutului contractului dintre parti si implica acceptul explicit al acestora, cu privire la conditii.

 

COSTIDRA COM PREST S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului, precum si prezenta Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara notificare prealabila. De aceea, vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul lustre-amenajari.ro si pentru care firma are calitatea de autor / proprietar / administrator.

 

Firma se angajeaza sa protejeze informatiile pe care clientii le-au furnizat si isi ia foarte in serios responsabilitatea privind securitatea informatiilor clientilor. Informatiile pe care le colectam si ceea ce vom face cu aceste informatii vor fi clare si transparente.

 

Această Politica stabileste urmatoarele:

 1. ce date personale colectam si procesam despre dumneavoastră in legatura cu relatia dumneavoastra cu noi in calitate de client si prin utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si a serviciilor online;
 2. de unde obtinem datele;
 3. ce facem cu aceste date;
 4. cum stocam datele;
 5. cui transferam / dezvaluim aceste date;
 6. cum ne ocupam de drepturile dumneavoastra de protectie a datelor;
 7. cum respectam regulile de protectie a datelor.

Toate datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate in conformitate cu legislatia privind protectia datelor din Romania si UE.

 

Operator de date cu caracter personal

„COSTIDRA” (denumita in continuare „noi”, „firma noastra” sau „COSTIDRA COM PREST S.R.L.”), in aceasta politica, se refera in primul rand la COSTIDRA COM PREST S.R.L. Societatea este inregistrata in Romania la Oficiul Registrului Comerțului Braila cu nr. J09/554/2002 avand cod fiscal RO 15048759 si sediul in Municipiul Braila, Sos Buzaului nr. 10, bl. A11bis, sc. 2, ap. 29. COSTIDRA COM PREST S.R.L. este „operatorul de date” al tuturor informatiilor personale colectate si utilizate in legatura cu clientii COSTIDRA in sensul dispozitiilor legii romane si a Regulamentului UE 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

1. Datele personale pe care le colectam:

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, adrese de e-mail, numere de telefon, data de nastere, adrese etc.

 

COSTIDRA colecteaza urmatoarele date de la persoanele fizice:

 • Numele si prenumele, datele de contact (adresa postala, numarul de telefon, adresa de e-mail, si alte date de contact similare), precum si data de nastere, dar numai cu acordul clientilor (consimtamant privind primirea de buletine informative din partea COSTIDRA, lustre-amenajari.ro, respectiv newsletter, sms).
 • Parolele si informatii de securitate similare folosite pentru autentificarea ca si client, precum si pentru accesarea contului personal.
 • Date despre dispozitivul de accesare a site-ului si despre modul in care dispozitivul interactioneaza cu produsele noastre.
 • Date despre caracteristicile pe care le utilizeaza, articolele pe care le achizitioneaza de pe lustre-amenajari.ro si paginile web pe care le viziteaza.
 • Date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul personal, inclusiv cheile de produs. Dispozitivul si reteaua pe care le utilizeaza pentru a se conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

Odata cu inregistrarea ca si client (crearea de cont pe lustre-amenajari.ro cu inscrierea la newsletter-ul COSTIDRA sau cu efectuarea unei comenzi pe magazinul online lustre-amenajari.ro) toate datele colectate au avut consimtamantul clientilor.

In cazul comenzilor efectuate in numele unei persoane juridice, lustre-amenajari.ro colecteaza urmatoarele date:

 • Denumirea persoanei juridice, atributul fiscal, codul unic de inregistrare
 • Numar de inregistrare Registrul Comertului
 • Adresa postala completa, adresa de livrare completa, adresa de email, numarul de telefon.
 • Informatii delegat: Nume – Prenume + Nr. Telefon (unde este cazul)
 • Consimtamant privind primirea de buletine informative din partea COSTIDRA (newsletter, sms).

 

Atenție! Nu colectam date cu caracter personal clasificate ca si date sensibile in conformitate cu prevederile articolului 9.1 din REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016. Nu colectam informații cu privire la: originea etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice, date despre viata sau orientarea sexuala, apartenenta sindicala, date genetice sau biometrice, date medicale.

 

2. Principiile de protectie a datelor colectate:

In conformitate cu REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016 Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime. Datele procesate catre terti nu vor fi intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;

Datele personale trebuie sa fie cat mai exacte si cand este necesar, actualizate;

Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;

Pastrarea datelor se va face intr-o maniera securizata, confidentiala;

Conform acordurilor oferite datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar pentru anumite servicii;

Persoanele vizate au dreptul de a solicita rectificarea si stergerea datele personale, impotrivirea sau restrictionarea cu privire la procesarea datelor, dar si dreptul de transferare al datelor.

 

In ce scop sunt colectate datele personale:

 • Preluarea comenzilor plasate prin sistemele electronice
 • Procesarea comenzilor plasate prin sistemele electronice
 • Expedierea comenzilor plasate prin sistemele electronice
 • Incasarea contravalorii produselor in sistem ramburs, prin virament bancar sau prin plăti cu cardul
 • Procesarea retururilor
 • Rezolvarea reclamatiilor
 • Oferirea de informatii clientilor / cumparatorilor cu privire la situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor.
 • Solutionarea anularilor referitoare la o comanda sau la bunurile achizitionate.
 • Transmiterea de newslettere sau alerte periodice, cu ajutorul postei electronice (e-mail, SMS).
 • Monitorizarea vanzarilor si a comportamentului clientului / cumparatorului.

 

Firma poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului partenerilor (furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața bunurilor noastre, asiguratori), dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile menționate mai sus. Acestea garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

 

In baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si către Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului.

 

3. Utilizarea datelor personale:

COSTIDRA lustre-amenajari.ro utilizează datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si stochează datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus menționat.

COSTIDRA lustre-amenajari.ro pastreaza informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus.

Accesul la datele personale este strict limitat la personalul COSTIDRA lustre-amenajari.ro care operează prin contracte ce prevad obligatia respectarii protectiei si asigurarii confidentialitatii complete si totale a datelor personale, precum si operatorilor asociati sau imputerniciti care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze DPO la adresa de email contact@lustre-amenajari.ro

 

4. Unde se colectează datele:

Datele personale ale utilizatorilor lustre-amenajari.ro sunt stocate in baza de date a firmei, lustre-amenajari.ro este găzduit la SERVICII HOSTING S.R.L. (servhost.ro), in baza unui contract de găzduire web, lustre-amenajari.ro este administrat de SERTIANGAB SRL (www.marketingenios.ro) in baza unui contract de administrare site, in baza de date proprie (pentru comenzi, facturare, expediere comenzi, pe serverul companiei) si in baza de date pentru expediere newslettere si informari despre produse.

 

5. Procedeul de colectare a datelor:

In momentul in care clientul completează formularul de creare de cont si / sau de comanda declara si accepta ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a lustre-amenajari.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca datele personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile mentionate mai sus.

 

6. Perioada de stocare a datelor:

Firma – lustre-amenajari.ro are permisiunea de a prelucra datele cu consimtamantul clientului (articolul 6 din Regulamentul UE 2016/679).

Datele utilizatorilor vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile precizate mai sus sau pe o perioada de maxim 60 de luni de la data ultimei interacțiuni cu COSTIDRA – lustre-amenajari.ro.

 

7. Persoanele vizate:

Persoanele vizate sunt utilizatorii actuali ale caror date au fost deja colectate si utilizatorii noi, care comanda prima data dupa intrarea in vigoare a Regulamentului (25 ianuarie 2019) sau care se inscriu la newsletter sau isi deschid cont pe site-ul lustre-amenajari.ro

COSTIDRA a transmis utilizatorilor actuali (ale caror date au fost deja colectate in urma unor comenzi facute anterior) un mail de informare in acest sens.

Utilizatorii sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui parinte sau tutore legal.

 

8. Securitatea procesării datelor personale:

După colectarea datelor despre clientii lustre-amenajari.ro, acestea vor fi procesate in mod sigur, vor fi protejate impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, modificare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea, cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Intrebarile legate de securitatea datelor personale pot fi transmise care DPO (Data Protection Officer) la adresa de email contact@lustre-amenajari.ro

 

9. Transmiterea datelor personale:

COSTIDRA – lustre-amenajari.ro se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia colaboratorilor nostri:

URGENT Curier – pentru livrarea comenzilor

Google Ad Words – pentru campaniile de e-marketing

 

10. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Utilizatorii magazinului lustre-amenajari.ro au posibilitatea in orice moment de a solicita rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.

In vederea mentinerii acuratetei informatiilor referitoare la clientii nostri, recomandam utilizatorilor site-ului sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta cu privire la datele furnizate.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale (daca la solicitarea unui tert, am stocat sau am prelucrat oricare din datele cu caracter personal), clientii pot contacta DPO (Data Protection Officer) la adresa de email: contact@lustre-amenajari.ro printr-o cerere semnata si datata.

Daca va abonati la newsletter-ul lustre-amenajari.ro aveți posibilitatea sa fiti la curent cu cele mai noi promotii / reduceri la produsele lustre-amenajari.ro, servicii de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, vouchere si oferte personalizate prin e-mail sau SMS.

Drepturile utilizatorului / clientului lustre-amenajari.ro:

Clienții / utilizatorii detin controlul deplin asupra informatiilor cu caracter personal, dispun de drepturi pe care le pot folosi pentru a gestiona modul in care noi prelucram datele personale. Prin citirea documentului de fata acestia au luat la cunostinta faptul ca sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

 • Dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date:

COSTIDRA pune la dispozitie informatii in legatura cu datele personale pe care le pastram, afisate in contul clientilor.

 • Dreptul de interventie (a corecta sau a modifica):

COSTIDRA corectează / completează / modifica informatiile personale gresite, in cazul in care suntem notificati cu privire la acest lucru.

 • Dreptul de a sterge datele personale:

Pentru a sterge datele personale ce sunt pastrate se face o cerere catre COSTIDRA, pe caile mentionate la Modalitatile de contact.

Utilizatorilor care nu au activitate pe o perioada de 60 luni li se vor sterge datele personale.

 • Dreptul privind blocarea datelor:

Totodata datele clientilor pot fi blocate cand acestia ne solicita, in anumite cazuri stabilite juridic, COSTIDRA.

Obligatiile contractuale fata de clienti / utilizatori vor fi indeplinite iar datele blocate sunt prelucrate numai in acest scop.

 • Dreptul de a va retrage consimtamantul:

Clientii au dreptul de a-si retrage consimtamantul acordat in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, oricand doresc, cu efect in viitor. Legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal nu va fi afectata de acest lucru, pana la momentul retragerii consimtamantului.

 • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor:

Clientii se pot opune prelucrării datelor personale, in orice moment, cu efect pe viitor, in cazul in care prelucrarea de catre noi, a datelor se realizeaza pe baza uneia dintre justificarile legale prevazute in articolul 6 (1e sau 1f) din Regulamentul UE 2016/679. In cazul in care clientul se opune prelucrarii datelor, vom inceta prelucrarea datelor, cu conditia sa nu existe motive imperioase si legitime pentru o prelucrare ulterioara. Prelucrarea datelor in scop de marketing direct nu este un motiv imperios si legitim.

 • Dreptul la portabilitatea datelor personale:

La solicitarea clientilor, COSTIDRA va pune la dispozitie toate informatiile colectate de la acestia intr-un format structurat, folosit in mod obisnuit si prelucrabil electronic.

 • Dreptul de adresare unei autoritati de reglementare:

Clientii pot face o contestatie in caz de incalcare a drepturilor acestora de catre COSTIDRA, la autoritatea pentru protectia datelor: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro.

Clientii isi pot exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate si datate, atasata intr-un email trimis pe adresa: contact@lustre-amenajari.ro sau printr-o cerere datata si semnata trimisa prin posta / curier – la adresa din pagina de Contact.

 

11. Specificații:

Atenție! Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre COSTIDRA pentru efectuarea unei Comenzi, determina imposibilitatea de a finaliza Comanda, neincheierea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii produselor comandate.

 

In cazul in care clienții modifica, prin utilizarea formularelor de pe site, a datele personale furnizate deja catre COSTIDRA si exista comenzi in derulare, comenzile respective îșipăstrează datele de la momentul efectuării comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluându-se in considerare noile date. In cazul in care clienții divulga astfel de date cătreterți, aceștia poarta întreaga responsabilitate pentru propriile acțiuni. In asemenea situații, COSTIDRA nu va fi responsabil pentru niciun fel de prejudiciu.

 

12. Modalități de contact:

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire utilizarea de catre lustre-amenajari.ro a datelor personale, va rugam sa ne contactați la adresa si numarul de telefon din pagina de Contact sau la adresa de mail contact@lustre-amenajari.ro

 

13. Dezabonare sau ștergere date personale la cerere:

Daca clienții nu doresc sa mai primeasca noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considera ca abonarea s-a realizat din greseala, acestia pot oricand accesa butonul „DEZABONARE”.

Odată ce s-a exprimat dezacordul, datele personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

Daca clientii doresc ca datele sa fie sterse complet din baza noastra de date, acestia pot trimite o notificare pe adresa de mail contact@lustre-amenajari.ro. Odata ce s-a trimis notificarea, toate datele personale (Numele si prenumele, adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email, consimtamant privind primirea de buletine informative, newsletter, sms din partea COSTIDRA vor fi sterse complet din baza noastra de date.

 

Va multumim pentru intelegere!

Echipa COSTIDRA